Alliansbudget, Garaget m.m.

Idag presenterar vi Allians för Umeås gemensamma budgetförslag för år 2010 vid eftermiddagens presskonferens på stadshuset. Självklart präglas den av det kärva ekonomiska läget. Mer om detta senare.

Reinfeldt och Borg presenterade igår partistyrelsens förslag till M-stämman om riktlinjer för den ekonomiska politiken kommande år. Budskapet var ansvarstagande och stabila statsfinanser. Och om ekonomin tillåter det så ska fortsatta skattesänkningar för låg- och medelinkomsttagare samt pensionärer prioriteras. Det låter som en förnuftig linje. Jag är ju ombud på partistämman i augusti så då får vi tillfälle att ingående diskutera förslagen.

Avslutningsvis så är det skrämmande, men fullständigt oacceptabelt, med den terror som Garaget och dess ägare utsätts för av djurrättsaktivister. Fullständigt oacceptabelt. Här hoppas att jag många reagerar. Själv var jag där och åt middag för någon helg sedan och maten var utsökt. Men de förstörda och ihoptejpade glasfönstren på restaurangen vittnade om det "krigstillstånd" som råder. Restaurangen och dess ägare och personal är värd allt stöd av allmänheten. Vi ska inte tolerera terroraktioner mot våra kommuninvånare. Punkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.