Se debatten ikväll mellan Reinfeldt och Sahlin!

Med en vecka kvar till valdagen så ökar nu tempot markant i valrörelsen. Moderata EU-parlamentarikern Anna Ibrisagic gästade Umeå i lördags och kampanjade på Rådhustorget.

Här i Umeå öppnade vi också i helgen den gemensamma valstugan för Allianspartierna. Även om vi går till val som fyra olika partier, med olika program, så samsas vi i en gemensam valstuga där alla som har frågor eller funderingar är välkomna in. Likaså om man vill hämta valsedlar, även om dessa också kan finna i varje röstningslokal.

Ikväll klockan 21.15 är det duell mellan statsminister Fredrik Reinfeldt och socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin i Agenda på SVT2. Moderaterna och socialdemokraterna är valets huvudmotståndare så här kan de som fortfarande inte bestämt sig få de argument som behövs för att bestämma sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.