Förtroendet för (S) rasar, vuxenmobbing m.m.

Imorde var tidningarna försenade, så rutinen med blogg på morgonen rubbades. Sen har det varit full fart hela dagen med olika möten som har avlöst varandra. På landstinget, på partiexpeditionen och sedan på stadshuset.

Nu har jag i alla hunnit gå igenom tidningarna och besvarat lite mail. Läser på texttv att förtroendet för socialdemokraternas politik faller. (S) tappar på alla 16 undersökta områden, och vi moderater drar ifrån dem när det gäller såväl skattefrågan som att sköta Sveriges ekonomi. Även när det gäller att bekämpa arbetslösheten får moderaterna högre betyg än (S). Allt bäddar för att det blir en jämn och spännande tid fram till valdagen i september 2010.

Den sista tiden har jag noterat att Lennart Holmlund (S) har börjat ändra strategi. Opåkallat går han till försvar för såväl miljöpartister som vänsterpartister, som att de inte skulle kunna föra sin talan själva. Varje vecka angriper han numera Alliansföreträdare för att ägna sig åt "vuxenmobbing" och "trakasserier" under fullmäktigesammanträden och andra möten. Om det inte vore så allvarliga beskyllningar skulle man nästan börja skratta åt Holmlunds försök att blanda bort korten.

När Holmlund angriper Umeås Alliansföreträdare för sådana metoder har orden fullständigt tappat sin mening. Men det kanske också är Holmlunds avsikt? För då spelar det ju inte längre någon roll att han själv anklagas för liknande metoder……

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Lennart

    Du borde också vårda ditt språk, Anders.

    Skriv inte ”rasar” när du menar ”minskar”. Säg inte att ”orden fullständigt tappat sin mening” när du får kritik. Det behöver inte vara ””en fullkomligt bisarr insändare” bara för att du inte samtycker. Man kan även ha olika verklighetsuppfattning utan att behöva undra ”om vi befinner oss på samma planet”. Man kan t o m tycka olika utan att vara ”köpta av socialdemokraterna” eller ”inte förstått”.

    För övrigt tycker jag att din andra mening efter KF-sammanträdet är felformulerad. Mer säger jag inte…

  2. Anders Ågren

    Svar till Lennart (2009-12-04 08:10)
    Visst skall vi våra vårt språk, Lennart. Som ”gammal” svensklärare kan jag bara instämma i dina ambitioner 🙂

    Ordet ”rasar” var direkt taget från rubriken på textv-nyheten, vilken jag hänvisade till.

    Men de ord och uttryck som jag använder står ju för vad JAG anser – om du tycker motsatsen så är det ju inte konstigt att du inte gillar mina ordval. Min och andras spekulation huruvida (MP) var ”köpta” av socialdemokraterna har idag fått sin förklaring. De var inte ”köpta”, utan de blev helt enkelt HOTADE av (S).Det var därför som de lade ned sina röster, och det förklarar konstigheterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.