Valstugorna på Rådhustorget invigs nu på lördag

Intresset för valet börjar vakna både här och där, och därmed ökar antalet frågor i stort och smått.

En fråga jag fick igår var när partierna i Umeå ska sätta upp valstugorna på Rådhustorget. Svaret är nu på lördag den 21/8. Eller ja, det är i alla fall då vi har invigning av dem. Det kan hända att de placeras ut någon dag tidigare. Men på lördag är det alltså invigning, och de kommer att vara öppna alla dagar fram till valet utom söndagar då det är stängt.

Partierna i Umeå har också så smått börjat presentera respektive valmanifest/valprogram. Hittills är det väl Miljöpartiet som haft presskonferens kring detta.

Moderaterna kommer enligt planeringen att presentera vårt lokala valmanifest tisdag den 24/8.

På återhörande!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Anders Ågren

    Svar till Gabriella Eker (2010-08-18 08:51)
    Hejsan Gabriella och tack för det! Ja, vi gör så gott vi kan och den här gången känns det verkligen som att umeborna är med oss. Det är hög tid att byta politisk ledning i Umeå.

  2. Marcus

    Hur kommer det sig att du Anders vägrar svara på frågor som kritiserar dig eller ditt parti, men däremot svarar folk som säger något bra om er?

  3. Anders Ågren

    Svar till Marcus (2010-08-18 20:08)
    Hej Marcus! Nej du, nog svarar jag både på dem som skriver positivt och dem som skriver kritiskt. Men däremot svarar jag inte på ALLA kommentarer, och det har jag aldrig haft som ambition heller. Vissa inlägg är det förövrigt inte någon mening att svara på, eftersom den som frågar egentligen inte bryr sig om svaret. Utan bara använder kommentarsfunktionen som en spottkopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.