Finansmarknadsministern besöker Umeå!

(Foto: Johan Ödman)

Idag – tisdag – besöker finansmarknadsminister Peter Norman (M) Umeå, och i samband med detta presenterar han regeringens budgetproposition. Dels håller Norman en gästföreläsning vid Handelshögskolan på Umeå Universitet om propositionen kl. 13.00, dels håller han en gästföreläsning om "Finanskriser – förr och nu" på samma plats kl. 15.00.

Vi hälsar honom varmt välkommen till Umeå. I samband med presentationen av budgeten kommer företrädare för Allianspartierna att finnas på plats för att kommentera budgten. Själv är jag denna gång inte med då vi sitter i sammanträde på stadshuset med kommunstyrelsens näringslivs- och planeringsutskott, men bl.a. moderata landstingsrådet Nicklas Sandström kommer att vara på plats.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Varför ser så många M-toppar så bekymrade och allvarsfyllda ut på bild? Är statsministern även i detta avseende deras förebilder? Gillar de inte den ställning i politiken som det uppnått?

    Varför kan de inte se mera glada och ”normala” ut som t.ex. det moderata kommunalrådet i Umeå?

  2. Anders Ågren

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-09-21 11:51)
    Hejsan Karl-Gustav! Haha, tack för omdömet glad & normal 🙂 Alla är vi olika. Och det är väl helt enkelt så att man kan ha olika ansiktsuttryck vid olika tillfällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.