Vår äldrekampanj fortsätter!

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

 1. lf

  Detta är moderatpropaganda i dess sämsta form.Ni har under hela er regeringstid ökat klyftorna.Nu fjäskar ni för dom, för ni vet att de är en stor väljargrupp.De som under en hel livstid(arbetande) har betalat skatt för att få en trygg ålderdom,de skall komma med förslag till ert havererade trygghetssystem.
  Det är ungefär som grekiska folket skall komma med förslag hur krisen skall lösas.
  Vi väljer politiska ledare som vi tror kommer med de bästa förslagen.Sen väljer vi dom vart 4:e år.
  Att lasta över ansvaret på vanligt folk som din kollega Edvard Redel gör är ansvarslöst.
  Ni har tagit på er ansvaret och ni tar bra betalt för det.
  Om ni inte vill bära det ansvaret är det bara att avgå.

 2. Anders Ågren

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-11-02 09:48)
  Avslöja? Alla privata företag måste ju gå med vinst – alternativet är förlust och då går de i konkurs. Det vi ska bekämpa är dålig kvalitet i äldreomsorgen, oavsett om det är hos en privat aktör eller hos en offentlig.

 3. Anders Ågren

  Svar till lf (2011-11-02 17:08)
  Propaganda? Jag tycker det är viktigt att samtala med väljarna även när det inte är valår. Det är väl motsatsen som är illa? Partier och politiker som bara visar sig vart fjärde år i valrörelsen? Moderaterna är närvarande hela tiden, varje år. Men vi har uppenbarligen olika syn på vad som är bra och inte.

 4. lf

  Vad jag menar är att om ni vunnit ett val på ett budskap så måste det vara vägledande.
  Vad jag ogillar i er politik är att då ni försämrat för de som har det sämst ställt då går ni ut och säger.”Nu går vi vidare och förbättrar för de sämst ställda.Detta är en falsk politik och genomskådas så småningom.
  En sista fråga:Har klyftorna i samhället ökat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.