Kul att vara populär :)

Haha, ja vad ska man säga? Det är kul att vara populär, typ 🙂

Har ägnat dagen åt träning, har köpt in en pulsklocka, och uträttat en massa ärenden. Därför är jag lite sen i reaktionen. Fick nyss ett muntert tips av en kompis som ringde och sa att jag skulle gå in på vk.se och kolla Lennart Holmlunds och Britt-Marie Lövgrens bloggar.

Redan på VK:s första sida möts jag emellertid av rubriken "Politiskt svartsjukedrama i Umeå".

Ja herregud. Snälla, kan vi inte ägna oss åt politik istället? Alltså konstruktiva frågeställningar, i stort och smått.  Umeås framtida tillväxt. Situationen inom äldreomsorgen. Det ekonomiska läget.  Barngruppernas storlek i förskolan. Istället för "vem sitter med vem" eller "vem pratar med vem". Jag skulle kunna skriva 100 blogginlägg om relationerna mellan diverse politiker inom andra partier och förövrigt relationen mellan politiker av olika partifärg. Men det gör jag inte.

Som ledare för moderaterna och kommunalråd på Allianssidan i kommunpolitiken, så har jag UMEÅS BÄSTA för mina ögon. Ständigt. Jag utesluter inte någon i det arbetet. Men jag vill inte ägna mig åt pajkastning.

Förövrigt ska jag se "Starke man" på tv ikväll. Vi får se om jag skrattar lika mycket där, som när jag nyss läste nätversionen av VK. Det kan bli svårslaget.

Och det får bli min kommentar till "svartsjukedramat i Umeå".

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.