Träff med Alliansen i Umeå

När jag vaknade nu på morgonen kändes det i kroppen att vi har tränat mycket på sistone. Aj, vilken träningsvärk. Men det är sånt man får ta 🙂

Idag börjar en ny vecka, med nya möjligheter. Inleder direkt på förmiddagen med att träffa Allianspartiernas ledande företrädare på stadshuset. Vi har denna träff en gång i månaden, dagen innan kommunstyrelsen sammanträder.

Då hinner vi gå igenom aktuella ärenden och frågeställningar, samtidgt som vi ibland har olika föredragningar från inbjudna tjänstemän. Idag kommer Bertil Hammarstedt m.fl för att bl.a. informera om huvuddragen i arbetet rörande Kvarkentrafiken och det nya bolag som vi nu skall bilda tillsammans med Vasa stad för att kortsiktigt säkra att trafiken kan fortsätta.

Möten inbokade hela dagen – förutom på lunchen då jag ska hem för att hinna gå ett varv med hunden som för tillfället gästar oss, och arbetsdagen avslutas ikväll med träff med den moderata kommungruppen.

På återhörande!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.