Handelsministern besöker länet

Idag och imorgon är handelsminister Ewa Björling (M) på besök i Västerbotten. Fotot ovan är från ett tidigare besök, när vi moderater arrangerade en utvecklingsdialog för Västerbotten på Rex i Umeå i april – dagens besök i länet blir det tredje för ministern bara under innevarande år.

På programmet denna gång står bl.a. besök i Bjurholm, där ministern dels träffar kommunala företrädare, dels gör företagsbesök på Nyåkers Pepparkaksfabrik. Därefter till Lycksele för möte med lokala företagare och företagsbesök. Besöket i länet avslutas imorgon med att åka till Nordmaling och besök på Olofsfors AB.

Moderaterna i Västerbotten hälsar handelsministern varmt välkommen till länet!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.