Sol, glass och fotboll

Foto: På Umeå Fotbollsfestival med @agrenwikstrom. Nu tittar vi på när @berkaaa och hans lag Domsjö spelar mot Teg. Och solen skiner även idag!

Umeå Fotbollsfestival pågår för fullt, vilket märks på många sätt. Såklart genom alla matcher som spelas runt om i stan, men också genom alla tillresta föräldrar och andra som nu passar på att shoppa mellan matcherna, gå ut och äta på restaurang på kvällarna o.s.v. Pulsen ökar lite i stadslivet och det är ju jättetrevligt. Sen är det ju bara att njuta av det fina vädret som sent omsider har kommit till Umeå. För spelarna är värmen kanske inte lika kul, vilket en av mina systersöner påpekade för mig. Det blir förstås himla varmt när man spelar. Sant. Igår var vi och tittade på matchen mellan Domsjö och Teg, vilken slutade med att Teg vann med 2-0. Bilden ovan är från den matchen.

Idag fortsätter vi i samma anda. Det blir att titta på någon match, det blir att äta lite glass och det blir att sola. Vi får passa på att njuta av solen och värmen så länge den finns här.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.