Moderaterna på Noliamässan!

Foto: Nya Moderaterna i Umeå. Valseger 2014!

Idag öppnas portarna till Noliamässan och SJÄLVKLART är vi moderater på plats. Vi håller till på samma plats som tidigare år, monterplats nr 5005. Montern kommer att bemannas alla dagar med politikerföreträdare från riksdagen, landstinget och från den moderata kommungruppen i Umeå. Som vanligt är det ett samarrangemang mellan Moderaterna i Västerbotten och Moderaterna i Umeå.

Nolimässan blir politiskt också startskottet för det direkta arbetet inför valet 2014. Nu kör det igång på allvar. För egen del kommer jag att vara på plats under lördagen, söndagen, onsdagen, fredagen och lördagen. Som det ser ut i dagsläget i alla fall.

Så vill du prata politik med mig eller någon annan lokal moderat så är du varmt och hjärtligt välkommen till vår monter!

 

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Malin Österlund

    Ni är dessutom välkomna över till Umeå kommuns största ungdomsgårds monter. Umeå ryttarförening som du hittar längst bort i dungen med aktiviteter. Kommer du nästa helg, lördag förmiddag eller söndag eftermiddag kan du få rida med min make som ledare 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.