Grattis Övik! Grattis Umeåregionen!

Ser att det nu blivit offentligt att Örnsköldsvik får arrangera en deltävling i Melodifestivalen.

Säger bara stort GRATTIS till Övik. Jag är glad för deras skull. Det är ett riktigt  toppenarrangemang, och som umeåbor får vi vara glada för att det nu arrangeras en deltävling i en del av Umeåregionen. Övik är ju sedan början av året formell medlem i Umeåregionen.

Jag gick ju i våras ut och föreslog att även Umeå skulle ge sig in i kampen om att få bli arrangörsstad. Men det visade sig snabbt efter mitt utspel att Övik redan låg betydligt längre fram i förberedelserna, och arenakapaciteten talade inte heller till Umeås fördel. Så då fanns det ingen anledning för Umeå att konkurrera med våra vänner i Övik.

GRATTIS ÖVIK!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.