#komtillbakamonasahlin

3 kommentarer

  1. Pingback: Anders Ågren hycklar | Daniel Nyström

  2. Stefan

    Finns det inga gränser för hur lågt en moderat kan sänka sig? Tror du verkligen att du ska klara dig undan med en lögn!? Eller kan du kanske verifiera ditt påstående om att (S), (V) och (MP) ”gjort upp” med SD!!?? SD har stött en (S)-motion – är det sossarnas fel? Med din logik så menar du då väl också att NI har gjort upp med SD i 94 (nittiofyra!) % av allt som beslutats i riksdagen!? Är det någon som är beroende av rasisterna så är det väl för höge Farao NI!? Jag förstår att du har insett att valet -14 i det närmaste är kört, men försök i alla fall att hålla dig ovanför vattenytan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.