Fastställda M-valsedlar

Igår bloggade Edward Riedl om det mycket märkliga i att ingen av våra lokaltidningar ens gjorde en notis när Moderaterna nu i helgen har fastställt valsedlarna till riksdagen, landstingets södra valkrets och Umeå kommun. En befogad fundering. Rimligen borde det ha hyfsat allmänintresse när Alliansens största parti, såväl nationellt som lokalt, nu har beslutat om laguppställningen inför valet 2014.

Men nej. Ingenting i någon av tidningarna.

Så det var som jag sa till några andra som kommenterade detta igår: det är himla tur vi har bloggarna och övriga sociala medier som FB och twitter. Med tanke på mediabevakningen i det här fallet skulle ju annars ingen veta om att vi har fastställt valsedlarna överhuvudtaget.

Så vill ni ta en extra titt på valsedlarna så är det bara att kolla våra respektive bloggar: min egen, samt Riedls blogg och Sandströms blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.