Moderaterna samlas för Norrlandskonferens

Tidig morgon och på väg till Åre för konferens med de fyra moderata Norrlandsförbunden: Jämtland, Västerbotten, Norrbotten och Västernorrland. Förtroendevalda på olika nivåer ses för överläggningar och erfarenhetsutbyte.Senast det begav sig sågs vi i Umeå men nu är det alltså Jämtlandsmoderaterna som står värd för arrangemanget.

Våra landstingspolitiker var på plats redan igår för en särskild träff, men idag börjar den stora konferensen. Vi kommer att få lyssna till partisekreterare Kent Persson, finansmarknadsminister Peter Norman, försvarsminister Karin Enström samt flera andra talare. Vid ett av passen imorgon kommer våra riksdagsledamöter, från respektive län, att berätta om det omfattande arbete de bedriver i riksdag och utskott.

Ja, det var ett axplock. Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.