Alliansmöte

Ny vecka, som inleds strax med årets första träff för Alliansen i Umeå. De ledande företrädarna i Allianspartierna – gruppledare, viceordförandena i kommunens styrelser och nämnder samt de politiska sekreterarna – träffas och går igenom aktuella politiska ärenden och frågeställningar. Vi har ett spännande och utmanande år framför oss, och hur väl vi lyckas kommer att visa sig på valdagen den 14 september. Opinionsmätningarna duggar tätt just nu och det är ju kanske inte den mest upplyftande läsningen. Å andra sidan så är läget ungefär som det var vid samma tid inför valet 2010. Opinioner svänger snabbt. Såg en mätning från Yougov imorse, där avståndet mellan de politiska blocken har halverats sedan decembermätningen. Valet avgörs som bekant på valdagen. Iövrigt blir det en hektisk dag, som bl.a.  innehåller styrelsemöte med den lokala moderatföreningen, kretsstyrelsemöte och avslutningsvis möte med den moderata kommungruppen ikväll.

På återhörande!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.