Uppladdning inför valrörelse

Igårkväll hade vi årets första möte med den moderata kommungruppen i Umeå. Dessförinnan hann vi med styrelsemöte med såväl den moderata kretsstyrelsen i Umeå som styrelsemöte med den lokala partiföreningen som jag tillhör.

Även om vi numera fokuserar främst på utåtriktad politisk verksamhet så är det valår, och då krävs det parallellt att hinna med en rad olika förberedelser inför stundande valrörelse. Redan i maj är det ju val till Europaparlamentet, och efter sommaren är det som bekant val till riksdag, kommun och landsting. På bilden ovan ser ni vår moderate riksdagsledamot Edward Riedl, som var på besök och gick igenom lite allmänt från rikspolitiken, rådande opinionsläget och vägen framåt. Bra diskussioner med kommungruppen som spände över en rad olika sakområden: jobben, svensk ekonomi, skola, infrastruktur, försvar m.m.

Inför valet i september står Moderaterna i Umeå starka. Vi är fler aktiva än på länge, och under våren kommer vi att ta fram vårt lokala valmanifest, där de viktigaste politiska frågorna för den kommande mandatperioden kommer att beröras.

Om åtta månader är det val!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.