Västerbotten på Grand 2014

För 24 året i rad är det dags för Västerbotten att inta huvudstaden.

Det är alltså dags för Västerbottensveckorna på Grand Hotel i Stockholm, då länet visar upp sig inför företagare, beslutsfattare, forskare, massmedia, samhällsdebattörer, politiker m.fl. Temat för i är Kulturdriven tillväxt, och bara idag kommer ett flertal föreläsare att tala på temat. En av dagens invigningstalare är förövrigt kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth (M).

Invigning börjar kl 13.00. Ni som finns på twitter kommer att kunna följa händelserna och rapporteringen via hashtaggen #vbtn14. Livesändning kommer att ske på www.regionvasterbotten.se/direkt kl.13.00-18.00.

Är tillbaka i Umeå imorgon förmiddag på stadshuset, för sammanträde med kommunstyrelsens arbetsutskott. Vi ses & hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.