Alliansen inleder kampanj inför valet

Igår presenterade Alliansens partisekreterare upplägget inför valet, med en ny kampanjsatsning från Alliansen. De redogjorde för konfliktytorna gentemot oppositionen i riksdagen, där tre områden stod i förgrunden: Enighet mot splittring. Ansvar mot löften och arbete mot bidrag.

Det är bra om alla Allianspartier nu ”spottar upp sig” och ökar tempot. Varje röst räknas. Vi har ju haft en lång rad av tråkiga opinionsundersökningar, men ser vi på undersökningar hur människor kan tänka sig att rösta i september så är det upp till sex av tio som ”överväger” att rösta på något av Allianspartierna. Allt är således fortfarande möjligt, och det gäller att komma ihåg att valet avgörs på valdagen den 14 september.

 

2 kommentarer

  1. Pingback: Halmstrået som gick av | Daniel Nyström

  2. Pingback: Halmstrået som gick av | Utveckling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.