För moderat valseger i Umeå och resten av Sverige!

13620_10203986063045917_5798083333885569448_n

Moderaterna i Umeå jobbar vidare på bred front, såväl i valstugan på Rådhustorget, med dörrknackning i bostadsområden som materialutdelning utanför affärer. Här bild från fredagens kampanj utanför bl.a. COOP Forum på Ersboda.

Det är idag 16 dagar kvar till valet, och det är rekordmånga väljare som är osäkra och inte har bestämt sig. En stor andel av dessa är väljare som i förra valet röstade på moderaterna. Vi kommer att göra vårt yttersta för att såväl mobilisera våra moderata sympatisörer som att vinna nya väljare.

Valet den 14 september är ett ödesval. Jag tror inte att människor har insett konsekvenserna om de rödgröna skulle vinna valet. Att byta ut Europas mest framgångsrika regering mot vänsterkaos. Och på lokalplanet – ytterligare vänstervridning och tillväxtfientlig politik.

Nej, det gäller för oss moderater att öka takten. För ordning och reda i ekonomin, för fler jobb, fler bostäder och stabilitet i en annars orolig omvärld.

 

 

En kommentar

 1. lf

  Nej,Anders Ågren det är inte ett ödesval.Du tar till skrämselbilder som jag inte trodde att moderaterna skulle ta till.
  Vi väljare vill ha svar på frågor.Vi ville
  ex ha svar på frågor om hur man anställde chefer i kommunen som kostar medborgarna skattepengar utan anställningsförfarande.
  Då vi ville har svar på detta så var alla politiker tysta.Detta tror jag är unikt.
  Om vi inte får svar då vi ställer frågor hur skall vi då rösta.
  Jag medger att detta är inte är en avgörande fråga i valet men att få en hel politikerkår tyst det ställer frågor.vad sker i de tysta rummen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.