Franske konsuln i Umeå bjuder in till opolitisk manifestation för frihet och demokrati ikväll!

Läser på nätet att den franske konsuln i Umeå, Michel Gauthier, bjuder in till en manifestation på Rådhustorget i Umeå idag, måndag. På Rådhustorget kl. 18.00. Han understryker att det är en opolitisk manifestation.

Mycket bra!

Låt oss alla gemensamt ta avstånd från terror, och ta ställning för frihet och demokrati. Tanken är enligt en artikel att visa stöd för det franska folket, men konsuln framhåller att fokus inte bara är Paris, utan alla som lider av krig och terror i världen. Men inga politiska budskap ska förkomma. Ett mycket välkommet besked från konsuln!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.