Välkommen att bli medlem i M

Sverige behöver ett starkt och stabilt ledarskap. Om du delar moderaternas värderingar och vill engagera dig så är du varmt välkommen till vårt parti som medlem. Som medlem väljer du själv hur mycket du vill engagera dig. Oavsett om du väljer att bli politiskt aktiv eller om du med ditt medlemskap väljer att stödja vår politik blir du en del i förbättringen av Sverige. Du gör alltid skillnad. Att bli medlem kostar 100 kronor under det första året.

Hur gör du då för att bli medlem rent konkret? Enklast är att gå in på vår hemsida, och följa denna länk: http://www.moderat.se/medlem

Välkommen att bli medlem! Och ha en fortsatt bra helg!

En kommentar

  1. fd moderat

    Är läget akut eller ? Varför engagera sig i ett parti som inte gjort upp med sitt förflutna – då menar jag uppgörelsen med Reinfeldts politik, som du stödde utan att blinka; Försvarets eliminering, de öppna dörrarnas politik, som vi nu ser följden av, Avsaknad av säkerhetspolitik. Ja du Anders, enfaldigheten tar tydligen aldrig slut. Dessutom tar ni er via ABK friheten att komma med alternativ till DÖ ! Nej, det parti jag grundmurat ansåg mig tillhöra finns inte mer – dessbättre finns det andra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.