Nyhetsrapportering…..

I lördagens Folkbladet nåddes nya lågvattenmärken i nyhetsrapporteringen. Detta är den mest bisarra rubriksättning jag har råkat ut för! ”Stripshow: Umeåpolitiker förnekar inblandning”. Innehållet i artikeln var inte bättre ska väl tilläggas.

Tydligen hade SKL en konferens i Uppsala i torsdags, med ca 1000 deltagare. På kvällen var det underhållning som uppfattades som striptease, även om det ska ha varit poledance. Oavsett, så var varken jag eller Peter Olofsson där. Jag var hemma i Umeå, Peter i Dorotea. SKL:s representanter avbröt det hela, och bad publiken om ursäkt. Men hur kan detta ens bli en nyhet med lokal vinkling i Västerbotten? Att vi ”förnekar inblandning”?! Tja, vi var inte där. Vi visste inte ens om att det var en konferens. Och för det ska vi behöva förneka inblandning. 🙂

Och folk frågar sig varför färre och färre prenumererar på lokaltidningar. Herregud.

Kan ju tillägga att Folkbladet efter kritiken på sociala medier under helgen valde att ändra rubriken. Men pinsamt är det hur som helst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.