En enig valberedning har föreslagit Ulf Kristersson till ny partiledare!

Idag har en enig valberedning för Moderaterna föreslagit Ulf Kristersson till ny partiledare för Moderaterna. Det välkomnar jag och övriga moderater i Västerbotten! Vi var ett av de tre första moderata länsförbunden i landet som nominerade honom till partiledare, och det är mycket positivt att det nu finns en enighet kring hans kandidatur.

Jag nöjer mig med att åter lägga upp det pressmeddelande vi då skickade ut. Sedan skall det bli ett nöje att åka ned på stämman söndag den 1 oktober där valet sker.

Pressmeddelande 170828:

 

Moderaterna i Västerbotten föreslår Ulf Kristersson till ny partiledare

 

Förbundsstyrelsen för Moderaterna i Västerbotten har under måndagskvällen hållit ett telefonsammanträde. Detta med anledning av att de moderata länsförbunden ska skicka in förslag på ny partiledare till valberedningen för Moderaterna.

En enig förbundsstyrelse i Västerbotten har beslutat att nominera Ulf Kristersson till ny partiledare.

Ulf Kristersson är den enande kraft som Moderaterna behöver! Han har en djup och bred förankring inom partiet, med uppdrag på såväl kommunal som nationell nivå genom åren. MUF-ordförande, kommunalråd, riksdagsledamot, minister. Han är omvittnat politiskt kunnig och engagerad, välkänd för väljarna och en god debattör, säger förbundsordförande Anders Ågren.

– Med Kristersson som partiledare kan Moderaterna få den nystart som vi behöver. Då kommer också partiet kunna gå in i den kommande valrörelsen med tillförsikt, avslutar Ågren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.