Moderaternas arbetsstämma 12-15/10 blir ett viktigt avstamp

lagochordning160815

Nu på söndag den 1 oktober samlas de moderata stämmoombuden för landets olika länsförbund i Stockholm till extrastämma för att välja ny partiledare. En enig valberedning föreslår Ulf Kristersson, vilket också var den person som vi i Västerbotten tidigt nominerade till posten.

Därefter ses vi återigen till stämma, i detta sammanhang ordinarie arbetsstämma i Örebro 12-15/10, för att ta ställning till en rad olika sakpolitiska propositioner. Däribland ”Lag och ordning”, och jag är mycket nöjd med stora delar av innehållet i denna. Jag har ju ingått i den arbetsgrupp i partiet som arbetat med underlaget och många av de förslag som presenteras i propositionen har jag själv länge drivit. Det blir onekligen en viktig och intressant arbetsstämma. Handlingarna finna att läsa här: https://moderaterna.se/arbetsstamma2017

Med mindre än ett år kvar till valet, så är det mycket som ska hinnas med. Arbetsstämman blir ett viktigt avstamp i det sammanhanget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.