Morgonpasset på Rex

Anders Ågrens foto.

Inser att man inte längre är van vid kyla….. Termometern stod i morse på -23 och det är lite för kallt för min smak. Att döma av kommentarer tidigare på torsdagsmorgonen bland några av gästerna på Morgonpasset så var jag inte ensam om den uppfattningen.

Idag var det, som vanligt, ett intressant upplägg på Morgonpasset på Rex. Näringslivsföreträdare, politiker, tjänstemän, studenter, VK – alla var på plats för att lyssna på temat ”Umeå – idrottens innovationer”. Umeå är en av Sveriges främsta idrottsstäder. Idag var det presentation av idrottsnära entreprenörs- och innovatörsskap: Change the game, Rivia Sports och Sportup North.

Morgonpasset – en bra tradition!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.