Hög aktivitet hos Moderaterna i Västerbotten!

Nytt nummer av Nordsvenskan är ute – Moderaternas medlemstidning i Västerbotten. Tidningen utkommer fyra gånger per år och skickas ut till alla våra medlemmar i länet. Den skickas även till ledande moderater runt om i landet, däribland alla förbundsstyrelser. Det är ett uppskattat och bra sätt att visa på vad som händer och sker runt om i Västerbotten, inte minst bland våra lokalföreningar och förtroendevalda moderatpolitiker.

Ett axplock ur detta nummer: om våra framgångar i sociala medier, rapport från partiledaren Ulf Kristerssons besök i länet i mars, rapport från M-kampanjer i Skellefteå, Nordmaling och Umeå,  debatter. Vidare om MUF, Moderata Studenter, Moderata Seniorer, Moderatkvinnorna, riksdagen, landstinget och mycket, mycket mer.

Bli medlem du också! Hjälp oss att vinna i valet till riksdagen, landstinget och kommunerna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.