Med sikte på valdagen den 9 september!

I gårdagens VK publicerades en artikel i lokaltidningen VK. De gör ju intervjuer med alla gruppledare för de politiska partier som är representerade i kommunfullmäktige. För egen del är jag nöjd med intervjun. Vi samtalade under ganska lång tid, och allt fick såklart inte plats i den tryckta intervjun även om man får vara nöjd med så stort utrymme i tidningen.

Moderaterna går till val med våra vänner i Alliansen, och vi kommer att göra allt för att få så stort genomslag som möjligt för klassisk borgerlig politik. Idag är det 73 dagar kvar till valet – en ganska kort tid – så jag hoppas att debatten intensifieras, även om sommarveckorna närmar sig. Moderaterna i Umeå kommer att göra vårt bästa för att debatten ska bli både korrekt och upplysande. På gator och torg, på insändarsidorna och på sociala medier.

På återhörande!

2 kommentarer

    • Anders Ågren (inläggsförfattare)

      På Facebook, på Twitter, på instagram… Kolla efter våra ”sidor”, eller användare på respektive ställe. Moderaterna i Umeå. Moderaterna i Västerbotten. Sedan finns ju de allra flesta kandidaterna också på Facebook etc.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.