Ulf Kristersson (M) vann debatten – gör honom till statsminister!

Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som ler, kostym och text

Ulf Kristersson vann sin fjärde raka seger mot Stefan Löfven, enligt tittarna.

3,56. 3,29. 3,12. Så ser tittarnas betyg på Ulf Kristersson ut i de senaste tv-sända debatterna och duellerna. I samtliga fall har han slagit statsminister Stefan Löfven.

Och i lördagskvällens slutduell i TV4 fick Moderatledaren den högsta noteringen i Demoskop hittills: 3,65, att jämföra med Löfvens 3,18.

Bara en av fyra svenskar vill att Stefan Löfven ska fortsätta som statsminister. Samtidigt är Ulf Kristersson den partiledare som flest svenskar har förtroende för.

Nu avgörs det.

Rösta på den statsminister du vill ha – om du inte vill ha fyra år till med Stefan Löfven.

En kommentar

  1. Karin

    Jag tycker det är rent skrattretande med dessa betygsättare efter debatterna. Påstås de vara proffs på att tycka? Rent Löjligt! Det finns ingen trovärdighet i dessa mätningar alls. Fånigt att tro på dem! Ikväll anser jag att Stefan Löfven var mycket vassare än Kristersson. Löfven var tydligare och säkrare på sin sak och såg avspänd ut samtidigt som han tog frågorna på allvar. Kristersson hade ett lite vimsigt uttryck enligt mig, som det inte var så viktigt vad han sa. I sista minuten anförandet läste Kristersson innantill från manus medan Löfven talade från hjärtat och utan manus, direkt till folket. Vilket gjorde att han ”gick genom rutan”. Mitt tyckande kommer du förmodligen inte att sätta ut på bloggen men du ser det väl i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.