Din röst är viktig – rösta på Moderaterna!

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, står, himmel, utomhus och text

Det spelar roll hur du röstar idag. Det är ett mycket osäkert opinionsläge inför valet, och varje enskild röst kan vara just den röst som fäller avgörandet. I skrivande stund är det ca fyra timmar kvar innan vallokalerna stänger.

Om du vill byta regering – chansa inte!

Rösta för en ny regering och rösta för Ulf Kristersson som ny statsminister. Moderaterna är det säkra kortet – då vet du vad du röstar på. Till kommunen, till landstinget och till riksdagen. Rösta på ett tydligt och stabilt borgerligt parti, med grunden i såväl liberalism som konservatism.

Rösta på Moderaterna till:
Umeå kommun
Västerbottens läns landsting
Sveriges riksdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.