Regeringen misslyckades med att stå upp för svenska intressen

EU:s medlemsländer har nu enats om en ny budget för de kommande sju åren, inklusive en mycket stor gemensam återhämtningsfond för att hantera de ekonomiska konsekvenserna av Corona-viruset.

Regeringen och statsminister Stefan Löfven har tyvärr misslyckats med att stå upp för svenska intressen. Skattebetalarna kommer att få ta notan.

Socialdemokraterna öppnar nu dörrar för EU-skatter som Moderaterna en dag måste stänga. När frågorna kommer tillbaka i skarpt läge måste Sverige ledas av en regering som är beredd att säga nej.

3 kommentarer

 1. Lars Gidlöf

  Hej

  För det första tror jag inte du kommer ta in denna kommentar pga av den vardagliga politikerns feghet men jag vet att andra politiker kommer ta in den och då kan ju läsarna se vad du inte vågar ta in.

  Är en politiker som dig seriös som jämför 2013 års EU budget med 2020 års budget? Kan man jämföra äpplen med päron? För det första så fanns det ytterliggare en mkt stor nettobidragsgivare 2013 som var medlem i EU och bidrog (fortfarande är det ju lika många nettobidragstagare kvar) och sen har vi en pandemi som du kanske missat och som det blev bidrag med 390 miljarder.

  Varför är Ni, som skall kallas ”förtroendevalda” så fruktansvärt falska. Slå upp ordet förtroende så ser du ju vad det innebär och jag frågar dig Anders Ågren, kan man jämföra dessa två budgetar??????

  Som sagt, du har par dagar på att ta in denna kommentar och visa du har nån form av stolthet, annars så vet jag att andra partiers bloggare tar in kommentar (jag har gjort detta trick tidigare med Edward Riedls feghet att svara (trots han själv skrev att han alltid tog in och svarade på kommentarer)

  • anders

   så det är alltså helt ok att inte anpassa budgeten efter inkomsterna? utan bara kräva in mer pengar av de som är med och betalar. samt en eu skatt som rycker allt närmare . på vilket sätt skulle detta vara bra för Sverige det kan jag inte förstå. det handlar inte om frihandel och samarbete längre utan makt och överstatlighet . och ju mer pengar som pumpas in i denna koloss ju fortare och mer makt kommer den få.

 2. Oberoende Politisk Bedömare

  Vad var Moderaterna och er partigrupp EPPs förslag på budget? Hur mycket skulle Sverige betala enligt det förslaget? Om det ens fanns någon förslag?

  Jag har försökt leta men hittar tyvärr inte, hoppas på kompetent hjälp med att få fram siffrorna från EPP.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.