M, V och KD överens om att permanent förbättra äldreomsorgen

Regeringen skyller ifrån sig istället för att ta ansvar för det kritiska läget inom äldreomsorgen. Därför lägger vi partiprestigen åt sidan och påbörjar tillsammans med V och KD arbetet med att åtgärda de akuta brister som Coronakommissionen pekar på – och med att höja kvaliteten i äldreomsorgen permanent.

Sammantaget vill vi tillföra äldreomsorgen mer än dubbelt så mycket som regeringen satsade i budgeten för 2021 för att möjliggöra:

✅ Fler heltidsanställda för bättre kontinuitet – minska timanställningarna kraftigt

✅ Högre medicinsk kompetens – fler sjuksköterskor och läkare

✅ Stöd för att bygga fler trygga och anpassade äldreboenden

En kommentar

  1. Brorson

    Javisst, när M, V och KD går samman och bidrar med det bästa av respektive partis politik blir resultatet riktigt bra. När S och MP bildar regering tillsammans, bidrar de med det sämsta av respektive partis politik, det blir konflikter och handlingsförlamning. Med jöken bidrar fyra partier med det sämsta av respektive partis politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.