I lördags gick startskottet för vår nya utbildningssatsning med M i norra Sverige

I lördags gick startskottet för Moderaternas ”politikerskola” i norra Sverige. Under lördagen var omkring 80 deltagare – från Västerbotten, Norrbotten, Jämtland och Västernorrland – uppkopplade digitalt för ett första utbildningstillfälle.
Som ordförande för Moderaterna i Västerbotten fick jag tillsammans med mina länsordförandekollegor tillfälle att hälsa alla deltagare välkomna och berätta lite om våra förhoppningar och tankar med utbildningen.
Moderaterna har medvind. I lördags kom en ny mätning som visade att vi nu har de bästa siffrorna på senaste tre åren. Glädjande. Men vi måste bli fler! Fler medlemmar, fler kandidater, fler förtroendevalda. ”Politikerskolan”, där även personer som ännu inte är medlemmar i M kan delta, är ett led i detta arbete.
Jag tycker att det blev en riktigt bra start, där även vår partiledare Ulf Kristersson kopplade upp sig och talade lite för deltagarna under eftermiddagen.
Funderar du också på att engagera dig? Du är varmt välkommen att bli medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.