Omvald som länsordförande för M i Västerbotten – stort tack för förtroendet!

Nedanstående pressmeddelande har skickats ut under förmiddagen.

 

Pressmeddelande 210329

Ågren omvald som M-ordförande i Västerbotten

 

I söndags samlades de 70 stämmoombuden för Moderaterna i Västerbotten till en digital länsförbundsstämma. Det var andra året i rad som stämman genomfördes digitalt. Umeås kommunalråd Anders Ågren fick förnyat förtroende som länsordförande av en enig stämma.

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson deltog på stämman och höll det inledande stämmotalet på förmiddagen. Han talade om det politiska läget och Moderaternas arbete inför valet 2022. Därefter genomfördes sedvanliga stämmoförhandlingar med behandling av ett flertal motioner liksom personval.  Under eftermiddagen fokuserades på upplägget inför valet 2022, hur Moderaterna jobbar med sociala medier samt förberedelser inför den moderata vårkampanj som kommer att genomföras under de närmaste veckorna.

Omvalde ordföranden Anders Ågren kommenterar:

– Jag är djupt tacksam för förnyat förtroende! Moderaterna i Västerbotten gjorde ett mycket bra val år 2018. Vi var det enda länet i landet där M faktiskt ökade i antal riksdagsmandat. Från ett till två mandat. Nu siktar vi på rejäla moderata framgångar runt om i Västerbotten i valet 2022, avslutar Ågren.

Den nyvalda styrelsen i sin helhet:

Ordförande:                               Anders Ågren, Umeå

Förste vice ordf:                        Elisabeth Björnsdotter Rahm, Lycksele

Andre vice ordf:                        Edward Riedl, Umeå

Ledamöter:

Andreas Löwenhöök, Skellefteå

Victoria Boström, Robertsfors

Veronica Håkansson, Storuman

Nicklas Sandström, Umeå

Johan Söderberg, Skellefteå

Anna-Karin Nilsson, Nordmaling

Christina Lidström, Bjurholm

Joline Göttfert , MUF

2 kommentarer

  1. Brorson

    Tycker som Ulf i denna fråga och tycker därför att länsordföranden ska ha som ambition att öka invånarantalet i södra Lappland till samma nivå, som länsdelen hade haft idag med samma befolkningsutveckling sedan 1960 som riket i genomsnitt,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.