1221 dagar kvar till nästa riksdags-, region- och kommunval. Välkommen att engagera dig!

Idag är det 1221 dagar kvar till valdagen i september 2026. Du kan redan idag visa ditt stöd för ett borgerligt parti som förenar liberalism och konservatism. Om du delar Moderaternas värderingar och vill engagera dig så är du varmt välkommen till vårt parti som medlem. Som medlem väljer du själv hur mycket du vill engagera dig. Ju fler vi blir, desto starkare kraft blir vi inom politiken. I Umeå har vi de två senaste valen trotsat rikstrenden och gått framåt lokalt. Vi hade också rekord i antalet kandidater på vår moderata valsedel till Umeå kommun. Men vi vill bli ännu fler!

Välkommen att bli en del i vårt arbete.

Bli medlem i Moderaterna!

Swisha: 100 kronor till 123 336 00 70, uppge namn och personnummer. Eller gå in på moderaterna.se och följ anvisningarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.