Erik Bergkvist (S) har gått bort. Våra tankar går till hans familj.

Jag har under förmiddagen nåtts av det sorgliga beskedet att den socialdemokratiske EU-parlamentarikern och tidigare regionpolitikern Erik Bergkvist (S), Umeå, har avlidit. Erik var en mycket uppskattad politiker som har gjort mycket gott för såväl Västerbotten som hela norra Sverige. Vi jobbade tillsammans i Regionförbundsstyrelsens arbetsutskott under två mandatperioder här i länet. Erik var kunnig, påläst och pragmatisk, vilket är nog viktigt för att åstadkomma resultat i politiken. Vi moderater har haft ett mycket gott samarbete med honom i länsfrågorna. Våra tankar går till hans familj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.