M: Nytt ledarskap för Umeå

Idag har jag presenterat det moderata valmanifestet för massmedia i Umeå: Nytt ledarskap för Umeå

Nu utmanar vi socialdemokraterna om ledningen i kommunen. Vår ambition är inte att byta väljare med andra Allianspartier – vilket har hänt tidigare genom åren –  utan fokus är att vinna väljare direkt från socialdemokraterna. Det är enda sättet som det kan bli någon avgörande förändring i Umeås politiska ledning. 16 år med (S)-styre i rad räcker. Nu är det hög tid för förändring.

Klicka och läs gärna på länken ovan. Där hittar du information om våra främsta kandidater på valsedeln, vilka frågor de vill driva samt ett antal av de frågor som vi moderater går till val på.

 

Nya moderaterna eller gamla socialdemokraterna?

Anders Ågren (M) eller Lennart Holmlund (S)?

Valet är ditt den 19 september!

Etiketter: , , , , ,

5 kommentarer

 1. hans

  Centern föreslår ju att man istället ska satsa på grannkommunerna då på bekostnad av att umeå ska växa som moderaterna vill. Det är dom som ska växa. Hur ska nu den s.k alliansen ha det?

 2. Olle

  Hur kan det bli ett nytt ledarskap med gammal konservativ politik som strävar bakåt? Tackar vet jag Lennart Holmlund som ser framåt och vill utveckla Umeå!

 3. Anders Ågren

  Svar till hans (2010-08-24 20:00)
  Moderaterna anser inte att det råder något motsatsförhållande mellan Umeås tillväxtambitioner och grannkommunerna. Det är korrekt att vi har lite olika visioner om befolkningstillväxten på lång sikt, men Alliansen har en gemensam grundsyn om Umeås tillväxt. Och exakt vem som har rätt – tja, det facit får vi först om 40-50 år…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.