Umebor får brev inför slutspurten på valrörelsen

Igår skickade vi moderater iväg brev från mig till några tusen umebor. Det lär väl landa i brevlådan på måndag.

Detta som ett led i att ytterligare höja tempot när vi nu börjar gå in i slutspurten av valrörelsen. Många väljare är fortfarande osäkra på hur de ska rösta och valet kommer att bli jämnt. I Umeå är det dags att ersätta ett 16-år långt socialdemokratiskt styre med en Alliansledning. En nyckel till detta är att få fler socialdemokratiska väljare att ta steget och för första gången rösta på moderaterna.

Nya moderaterna eller gamla socialdemokraterna? Du bestämmer!

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Jörgen

    Men det är ju samma gamla högerpolitik med skattesänkningar och kraftiga neddragningar i skola, vård, omsorg, fritid och kultur.

    Varför ska vi rösta på det? Visst vi får lägre skatt men vem vill leva här? Vem vill flytta till en kommun där det inte finns något att göra…

  2. Anders Ågren

    Svar till Jörgen (2010-09-11 07:54)
    Samma gamla högerpolitik? Om man kollar runt om i Sverige, så är det ofta moderatstyrda kommuner som har hög tillväxt när det gäller befolkning. Så det verkar vara mycket attraktivt för människor att flytta dit. Låg skatt och bra kvalitet i välfärden är andra kännetecken för dessa M-kommuner.

  3. lf

    Flyttar inte folk till Umeå? Nä du Ågren i Umeå skall vi föra en socialdemokratisk politik som håller emot er och era privatiseringar där folk gör sig rika på vanligt folks bekostnad.

  4. Anders Ågren

    Svar till lf (2010-09-12 16:25)
    Jodå, visst flyttar folk till Umeå och det är mycket positivt. Men jag är övertygad om att befolkningstillväxten skulle bli starkare med moderat politik i Umeå, däribland sänkta skatter. Jag talade generellt om befolkningstrenden i Kommun-Sverige, och antydningarna om att ingen skulle vilja flytta till M-kommuner. Verkligheten är ju den motsatta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.