Till er alla: Ett Gott Nytt År!

Så var det dags att lägga ännu ett händelserikt år till handlingarna. En dag som denna tänkte jag emellertid undvika att blogga om politik.

För egen del blir det i afton ett lugnt nyårsfirande med familjen. Hoppas att ni alla får umgås med nära och kära, och ha det riktigt trevligt. Ta det lugnt med smällare och raketer, så att det inte blir en massa onödiga olyckor. Inte minst för alla hundar är det en jobbig kväll som väntar med allt smällande. Tänk på det, i allt firande som nu står för dörren.

Återigen – hoppas att alla får en trevlig nyårsafton.

GOTT NYTT ÅR!

 

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Conny Forsström

    Drar Ågren och moderaterna några slutsatser inför det nya året gällande ökad barnfattigdom, ökat ”uttag” av försörjningsstöd och fler som utförsäkras ur sjukförsäkringen (som SKA ha sjukförsäkring)? Jag utgår från att moderater och övriga alliansare INTE kommer att göra det bättre för dessa grupper!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.