Alliansen satsar på skola och infrastruktur

I dagens Västerbottens Folkblad har jag nedanstående insändare införd apropå regeringens budgetproposition, vilken tidigare även varit införd i pappersversionen av VK.

 

Positiva satsningar på skola och infrastruktur

Så har regeringens budgetproposition presenterats. Regeringens förslag får positiv respons från bl.a. Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) där jag själv sitter i styrelsen, och ordföranden Knape konstaterar att satsningarna på skolans område samt infrastruktursatsningarna på väg och järnväg ligger i linje med det som SKL förespråkar.

Personligen är jag mycket glad att vår finansminister heter Anders Borg och jag är lika glad att det är Alliansen som leder Sverige genom den ekonomiska krisen. Hade de rödgröna fått bestämma, så hade de slagit på stora trumman och gett vårt land stora underskott och höga skulder. Då hade höstens budget handlat om stora nedskärningar i välfärden och vanligt folk skulle ha fått betala högre skatt.

Istället ser vi nu en regering som tar ansvar för landets ekonomi, så att vi kan känna oss trygga med att skola, sjukvård och omsorg fungerar även när det råder svåra tider.

Anders Ågren
Länsförbundsordförande
Moderaterna i Västerbotten

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.