Sverige behöver minskad invandring – inte ökad!

Socialdemokraterna har genomgått en total kollaps i migrationsfrågan. På tio månader har Socialdemokraterna gått från ställningstagandet att vilja minska antalet asylsökande ”drastiskt” till att nu vilja ÖKA invandringen. Allt för att behålla regeringsmakten tillsammans med sin regeringspartner Miljöpartiet.

Trots att opinionen är tydlig i denna viktiga fråga – svenska folket vill ha mindre invandring.

Men nu ska alltså gymnasielagen mjukas upp ännu mer så att den drar mot en total amnesti. Och nya generösa skyddsgrunder föreslås. Det innebär att invandringen till Sverige kommer öka. Och att fler personer utan asylskäl får stanna i Sverige. Räkningen för sin oansvariga invandringspolitik och sitt fortsatta maktinnehav skickar Socialdemokraterna till landets kommuner. Regeringens förslag har inte stöd hos svenska folket, inte ens hos en majoritet av socialdemokraternas egna väljare.

Moderaterna kommer inte acceptera en invandringspolitik där Miljöpartiet har fått diktera villkoren. Det är en minskad invandring som krävs, inte ökad. Det är inte en gymnasieamnesti som behövs, utan en politik som på riktigt minskar invandringen till Sverige!

3 kommentarer

  1. Lars Lindström

    Har du frångått visionen om 200 tusen invånare i Umeå Kommun?
    Ökningen för Umeå beror till största delen på positivt födelsenetto samt invandring från andra länder!
    Tar du bort den sista parametern, låg invandring så kan du nog glömma att Umeå någonsin kommer att fortsätta växa i den takt man vuxit i de senaste åren och inte nå 200 tusen invånare till 2050.
    Den inrikes nettoflytten till Umeå är väldigt låg, och ibland minus.
    Tyvärr är risken att ni hamnar i samma sits som vi andra städer i Norrland, stagnation.
    Så tänk lite högre och bredare än att följa med i strömmen från dina partikamraters tänk.
    Jag själv hoppas på långt över 200 tusen invånare för Umeå eftersom det är livsviktigt även för oss i Umeåregionen att Umeå fortsätter växa mer och snabbare i befolkning så regionen utvecklas och inte stagnerar eller avvecklas.
    Utan invandring så kan vi nog glömma det.
    /Boende i grannkommun

  2. Lars Lindström

    Hej. Min förra kommentar tycks ha försvunnit.
    Nåväl min fråga. Hur har du tänkt nå målet om 200 000 invåndare i Umeå kommun till 2050?
    Befolkningsökningen har framförallt berott på positivt netto för födslar mot avlidna, samt invandring från andra länder till Umeå. Inflyttning från övriga Sverige till Umeå har varit minimal eller negativ oftast de senaste åren.

    Så frågan är, om invandringen minskar kraftigt eller nästan helt försvinner, vill du då sänka målet om antalet invånare till 2050? Detta eftersom det nog är orealistiskt att nå det endast med ökade födslar eller inflyttning från övriga Sverige.

    Ett Umeå som växer i befolkning är väldigt viktigt både för Umeå men även för övriga kommuner kring Umeå. Jag bor i Umeåregionen och ett växande Umeå är den enda framtiden för ett Norrland som inte stagnerar eller minskar i befolkning. Så ännu hellre mer än 200 000 invånare i Umeå kommun i mina ögon, ännu hellre 300 000 till 2070!
    Det är positivt för hela Umeåregionen och för att öka inflyttningen även från övriga Sverige till Umeå.

    Så, om du inte vill ha invandring, hur ska du lösa befolkningsökningen till Umeå? Eller kan du ändra dig så du står för invandring till Umeå?

    Mvh Lars

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.