Regionstyrelse

Idag är det sammanträde med styrelsen för Region Västerbotten. På förmiddagen avklarades såväl Alliansgruppmöte som beslutspunkterns på styrelsemötet, däribland revideringen av utvecklingsplanen för Västerbotten fram t.o.m år 2013.

I skrivande stund gästas vi av rektorn vid Umeå Universitet, Lena Gustafsson, samt universitetsdirektör Lars Lustig, som är på plats för att berätta om läget vid universitetet samt utblickar framåt gällande utbildningar och forskningssatsningar. Umeå universitet har länge varit en synnerligen viktig motor för vår region och kommer att så förbli.

På återhörande!

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Jan-Erik Vahlström

    Jag läser i VK att ett förslag har lagts om billigare priser för ålderspensionärer. Ett rättviseförslag gent emot studenter och ungdommar. Men- varför i hela friden skall det gälla från 67 års ålder? Jag är 66 år och ålderspensionär och jag har inte högre pension än en som är 67 år. Det enda raka är därför att ändra förslaget till enbart ÅLDERSPENSIONÄRER.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.