En av de värsta långbänkarna i Umeå närmar sig sitt slut

All lokalmedia var på plats när Trafikverket idag meddelade sitt beslut om dragningen av Västra Länken. Här tv-inslaget som var på Västerbottensnytt ikväll, där bl.a. jag, Lennart Holmlund och regionchefen för Trafikverket i norr, Arnold Wonkavaara, intervjuas.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Per-Erik

    Dessvärre känns det som om du och Holmlund mest är glada över att det kommer ett beslut och inte att det blir det bästa beslutet för Umeå. Men det är klart, sedan kan man titta i den historiska backspegeln och stolt konstatera att under min mandatperiod så fattades det minsann beslut av några handlingskraftiga politiker…

  2. Anders Ågren

    Svar till Per-Erik (2012-02-29 08:33)
    Det finns ju inte pengar till tunnelalternativet. Vill vi ha ringleden byggd eller ej? Det är den fråga man måste besvara. Och ja, jag och moderaterna är stolta över att ha bidragit till att bli av med en av Umeås värsta långbänkar. Nu kan snart ringleden byggas färdig. Mindre prat – mera verkstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.