Information om nytt badhus

Ny vecka. Vi inleder på morgonen med sedvanligt månadsmöte med de ledande företrädarna för Alliansen i Umeå, vilket bl.a. innebär gruppledarna, styrelser och nämnders viceordföranden från respektive parti.

Idag är Bertil Hammarstedt, VD för Umeå Badhus AB samt projektledare Gunnar Isaksson inbjudna för att redogöra för förslaget till nytt badhus, innehåll, tidplan etc. En av Umeås sista kvarvarande gamla politiska "långbänkar" är nu på väg mot sin lösning. Vi har klarat av många av dessa under de senaste åren.

Iövrigt är det full fart hela veckan. Ett axploxk: Ikväll månadsmöte med Moderaterna i Umeå, imorgon kommunstyrelsens sammanträde, i mitten av veckan en särskild hearing med Trafikverket om infrastrukturpropositionen samt arbetet med Nationell transportplan 2014-2025, torsdag-fredag bär det av till Stockholm för möte med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).

Önskar er en bra vecka – vi hörs!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.