Helg och förberedelser

Helgen har hittills gått i lugnets tecken. Vi har umgåtts med goda vänner och igår var vi och uppvaktade moderata landstingsrådet i Västerbotten, Nicklas Sandström, som nyligen fyllt 30 år.

Vaknade till en fin söndag. Soligt och vackert. Förmiddagen blir till att förbereda inför måndagens fullmäktige; det är många ärenden av vikt som ska behandlas imorgon. Fördjupningen för Nydala kommer upp till beslut och det är ovisst in i det sista hur det ska sluta, beträffande fratiden för Nydalastugorna. Vi får se när det blir dags för votering. Även en annan fördjupning – Älvslandskapet – finns på dagordningen, liksom delårsrapporten för Umeå kommun som även denna gång pekar på ett mycket stort överskott vid årets slut.

Önskar er en fortsatt trevlig söndag!

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.