Träff med infrastrukturminister Elmsäter-Svärd

Idag är jag på plats i Luleå och deltar i överläggningar med infrastrukturminister Catharina Elmsäter Svärd (M), hennes medarbetare från departementet, samt representanter för Trafikverket och näringsliv i Norr- och Västerbotten.

Vi ska diskutera aktuella satsningar i norr, och även vilka infrastruktursatsningar som är viktiga under kommande år. Intressant i detta sammanhang är hur vi kopplar ihop nationella satsningar med regionala sådana.  

För egen del är det första gången jag i officiella sammanhang representerar Region Västerbotten. Det var ju så sent som förra veckan som jag valdes dels till gruppledare för moderaterna i Region Västerbotten, dels till viceordförande i Regionstyrelsens arbetsutskott. Och i den sisnämnda egenskapen är jag på plats i dag.

På återhörande!

 

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

 1. lf

  Ja,du har ju nu på kort tid träffat 2 ministrar.Vad har du sagt till dem.Skall moderaterna satsa på Norrbotniabanan?
  Nu är du en stor maktperson.Vilket hopp ger du väljare i norr.

 2. Anders Ågren

  Svar till lf (2011-02-14 17:55)
  Som bekant så jobbas det nu med att regionens aktörer skall ställa upp med medfinansiering av Norrbotniabanan, så att den kan bli verklighet.

 3. lf

  Jag frågade vad du har sagt till dem.Före valet var ju ni så positiv.Moderata politiker från Västerbotten gör nog väldigt lite, då Reinfeldt pekar med hela handen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.