Besök i Jönköping

 
Idag och igår har jag varit på studiebesök på Jönköpings läns landsting. Där har jag tillsammans Landstingsstyrelsens ordförande PerAnders Johansson (M). Vi har träffat verksamhetsföreträdare för att diskutera ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Jönköpings läns landsting är ett mycket välskött landsting med god ekonomi och presterar mycket bra resultat i de öppna jämförelser som sker. Därför kändes det mycket intressant att få höra hur de jobbar med dessa frågor.
 
Efter mitt besök har jag med mig massor av goda idéer inför det fortsatta arbetet i Västerbotten. Vill avsluta min blogg med att tacka PerAnders för ett gott värdskap under de två dagar jag gästat honom.
 
 

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.