Stort grattis Yngve!

Jag kan bara gratulera Yngve till utnämningen Årets Västerbottningen! Han har på ett förtjänstfullt sätt visat hur han står upp och värnar de äldre. Inte minst i år Yngve visat hur han står upp och försvarar de äldres rätt till god sjukvård inte minst i tider då Socialdemokraterna och Miljöpartiet riktar sina besparingar främst mot de svårt sjuka äldre. Han är väl värd utmärkelsen!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Mahmoud Al Turk

    Snälla Nicklas gör inte yngves hårda arbete med forskning och hans profession som läkare till en politisk debatt. Själv har jag examinerats av Yngve så jag vet vem han är och han är värd priset inte bara för att han är läkare utan för att han forskar inom området äldre tillsamans med andra riktigt kunninga personer. Men självklart ska vi som sitter i politiken diskutera vad som ska prioriteras, men främst från den styrande regeringen att satsa mera på vården än tex på restaurang momsen.

  2. Nicklas Sandström

    Svar till Mahmoud Al Turk (2011-12-30 10:36)
    Min fråga handlade om varför inte S och MP valt att lyssna på Yngve i det besparingsförslag som har beslutats om. När det gäller S förslag till budget så innehåller den mindre pengar till sjukvården dessutom fanns sänkning av restaurangmomsen med i de rödgrönas gemensamma valplattform.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.