Tillbaka från Semestern i Kina och Shanghai

Efter två veckors semester i Kina och Shanghai känns det rätt skönt att komma tillbaka till Sverige och Umeå. Jag åkte iväg för att hälsa på min lillebror som har studerat Kinesiska där under ett halvår. Nu var han klar med terminen och hade mer tid att åka på utflykter. Så vi besökte bland annat UNECSO-listade Yellow mountin och Sun-Yat-sen Mausleum samt några till städer runt om Shanghai. Städer på mellan 4-8 miljoner som är relativt sätt mot Shanghais runt 20 miljoner rätt små, det ger än rätt bra perspektiv på hur litet Sverige är. Till det blev det massor av äventyr i Shanghai.
 
Efter två veckor så känns det rätt skönt att vara tillbaka i Umeå. Nu ska jag även som smått återta mitt bloggande på ett mer regelbunden basis.
 
 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.