På plats i Almedalen

Idag och fram till på fredag kommer jag att finnas nere på Gotland och politikerveckan i Almedalen. I år är det rekord med antalet seminarier och inom vård och omsorg är där störst ökning har skett. Totalt är det runt 400 seminarier som kommer att arrangeras inom detta tema på endast en veckan. Så min vecka kommer verkligen att vara fullt upp med olika intressanta seminarier, mötet, partiledartal och mingel. Veckan ger även möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter med intressanta människor som jobbar med bland annat hälso- och sjukvårdsfrågor. Det ska bli riktigt spännande och intressant att åka ner. I år kommer jag även att arrangera ett seminarie, mer information om det kommer i morgondagens blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.